Te koop Toonaangevend Online Opleidings- & Coachingsbureau

De onderneming

De aangeboden onderneming betreft een specialist in het professioneel (re)organiseren van woonruimtes, thuisadministraties en planningen en verzorgt uitstekend beoordeelde opleidingen, trainingen en 1-op-1 coachingstrajecten.

De klantenkring bestaat uit young en senior professionals, die vakinhoudelijk opgeleid willen worden, en particuliere huishoudens die op genoemde vlakken 1-op-1 ondersteuning nodig hebben. De onderneming is sterk online gedreven en heeft een goed functionerend marketingapparaat, dat zorgt voor een stabiele en jaarlijks groeiende flow van leads.

De ondernemer is zelf dagelijks nog actief, maar kan de werkzaamheden eenvoudig overdragen aan een opvolger en/ of het team. Dit al naar gelang de wensen van koper. 

De onderneming werkt landelijk en is gevestigd in midden Nederland.


Bijzonderheden

De aangeboden onderneming heeft een schat aan kennis en ervaring, die is vastgelegd in een beproefde methodiek, (online) opleidingen, diverse (hand)boeken en honderden blogs.

Het betreft hier een eenmanszaak met een team van freelance trainers en coaches met diverse expertises die landelijk actief zijn.


Kerncijfers

Het omzetniveau ligt rond de € 300.000 en is groeiend, met een resultaat van ongeveer € 150.000 voor ondernemersbeloning.


Transactie

De transactie betreft een activa passiva transactie.


Reden van verkoop

De huidig ondernemer wil zich richten op andere activiteiten en afbouwen richting pensioen. 


Profiel koper

Deze propositie is geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten.


Vervolgprocedure

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar waarin de activiteiten van de onderneming nader in detail worden toegelicht. Daarnaast kan er een kennismakingsgesprek met de huidige eigenaar worden ingepland. 

Meer weten?